Dag 1 | Dag 2 | Dag 3 | Dag 4 | Dag 5

Livetiming – Swimify | Hemsida | Livesändning

Pass 2 – Onsdag – 17:30

1. 400m Frisim Herrar Final

Det blev ytterligare en fin simning och klar seger av Lucas Humling, några sekunder långsammare än i morse. Tiden slutade på 3.52.21, tvåa blev William Barkehed på tiden 3.55.80 och trean i loppet blev Anton Jansson på tiden 3.55.86. Stort grattis!

Se hela resultatlistan här.

2. 200m Medley Damer Final

Det blev en spännande duell mellan Hanna Bergman och Lisa Nystrand, där Hanna var snabbast in med handen i mål. Med nya snabba tiden och personliga rekordet blev sluttiden 2.09.54 och Lisa Nystrand kom in på tiden 2.10.14. Trea och bronsmedaljör blev Annie Hegmegi med tiden 2.13.55. Stort Grattis!

3. 100m Medley Herrar Final

Oscar Hoff gör ett kanonlopp och gör andra snabbaste tiden någonsin i Sverige. Tiden landande på 52.84. Tvåa i loppet med nytt personligt rekord på tiden 54.04 var Melker Rosengren och trea blev Emil Hassling på tiden 54.21. Stort grattis!

4. 100m Fjärilsim Damer Final

Emmy Hällkvist från Täby Sim vinner på nya personliga rekordet 58.20, tvåa i mål Ida Liljeqvist på tiden 1.00.00 och trea i mål blev Wilma Johansson. Stort grattis!

5. 50m Fjärilsim Herrar Final

Oscar Hoff tar sitt andra SM-guld under kvällen och försvarar titeln från förra året. Tiden blev 23.25. Tvåa i loppet blev Jacob Danielsson på tiden 23.59 och trean och bronsmedaljör Jonathan Kling på tiden 23.86. Stort Grattis!

6. 100m Bröstsim Damer Final

Klara Thormalm gör ett väldigt fint lopp och slår personligt rekord på tiden 1.05.78. Tvåa i mål blev Lisa Nystrand på tiden 1.07.30 och trea blev Moa Bergdahl på tiden 1.07.35. Stort Grattis!

7. 200m Bröstsim Herrar Final

Erik Persson vinner överlägset grenen på tiden 2.06.54, tvåa i mål Daniel Räisänen på tiden 2.11.38 och trea Axel Gladher på tiden 2.11.61. Stort Grattis!

10. 800m Frisim Damer Direktfinal

Thilda Häll gör ett starkt lopp och vinner på tiden 8.34.59, tvåan i loppet är Bella Prytz som slår personligt rekord och kommer in på tiden 8.56.83. Trea blev Emma Magnusson på tiden 8.58.59. Stort Grattis!

11. 4x200m Frisim Herrar SM Direktfinal

Neptun vinner sitt 10:e SM-guld på denna lagkapp och går i mål på tiden 7.14.43, tvåor är Linköpings ASS på tiden 7.20.85 och treorna i denna gren blev Landskrona Simsällskap på tiden 7.24.95. Stort Grattis!

12. 4x50m Frisim Damer SM Direktfinal

Jönköping vinner den korta sprintlagkappen på tiden 1.42.02, tvåor i loppet blir Täby Sim 1.42.57 och treor i mål Malmö Kappsimningsklubb med tiden 1.44.69. Stort Grattis!

Pass 1 – Onsdag – 09:30

1. 400m Frisim Herrar Försök & JSM-Final

SM/JSM har startat och vi har fem härliga simdagar framför oss. Första grenen är avklarad. Dagens juniorfinal-vinnare blev Lucas Humling på fina tiden 3.50.89, tvåa Ted Nilsson 3.55.90 och Tim Rogersson på tredje plats på tiden 3.56.29. Grattis till fina simningar! Till kvällens final är även dessa tider topp tre, och sista tid till finalen blev 3.59.39.

2. 200m Medley Damer Försök & JSM-Final

Fin försök simning av Lisa Nystrand som även vinner juniorfinalen på 2.10.34, tvåa är Vicky Luc på tiden 2.12.53 och trea Tea Winblad på tiden 2.14.82. Till kvällens final finns även Hanna Bergman och Annie Hegmegi med i toppstriden.

3. 100m Medley Herrar Försök & JSM-Final

Juniorfinalen blev spännande mellan August Eriksson och Charlie Macmillan Skoglund, där August var snabbast och vinner JSM-guldet på tiden 56.15, Charlie tvåa på tiden 56.28 och trea i loppet Levente Nagy på tiden 56.85.
Till kvällens final har Oscar Hoff snabbaste tiden på 54.77, tätt följt av Emil Hassling med tiden 54.79 och Melker Rosengren på tiden 55.49. Vi ser fram emot kvällens final.

4. 100m Fjärilsim Damer Försök & JSM-Final

Emmy Hällkvist vinner JSM-finalen på fina 58.90, två är Felicia Klintemar på tiden 1.00.05 och trea Mathilda Sandberg på tiden 1.01.59. Det blir tätt om andra och tredje platsen i kvällens final.

5. 50m Fjärilsim Herrar Försök & JSM-Final

Snabbast i  JSM-finalen blir Bill Beckman från MKK på tiden 24.36, tvåa Emil Wannem på 24.50 och trea Henrik Kraemer på tiden 24.53. Kvällens final kommer bli jämn där Jacob Danielsson har snabbaste tiden in till finalen på 23.39. Tvåa till final ligger Jonathan Kling och trea Oscar Hoff.

6. 100m Bröstsim Damer Försök & JSM-Final

Lisa Nystrand vinner JSM-guldet på nya personliga rekordet 1.06.55, tvåa är Tea Winblad 1.08.53 och trea är Vicky Luc på tiden 1.09.10. Grattis! I kvällens final kommer vi se en duell mellan Lisa och Klara Thormalm som har bästa tid till final med 1.05.89.

7. 200m Bröstsim Herrar Försök & JSM-Final

Axel Gladher vinner JSM-finalen på fina 2.11.74, Agust Eriksson två på 2.13.07 och trea i loppet blev Oliver Munn på 2.14.00. Grattis! Det blir en spännande final ikväll med Erik Persson som har andra bästa tid med 2.11.75, och Daniel Räisänen tätt följt med 2.11.97.

8. 4x50m Frisim Damer JSM Direktfinal

Medaljörerna i JSM-finalen.

9. 4x200m Frisim Herrar JSM Direktfinal

Medaljörerna JSM-finalen.

Snabbast på morgonen på långa frisimmet var Melissa Kirkegaard Stålhammar på tiden 9.09.28. Inför kvällens final får vi se Thilda Häll i vattnet på en av sina specialdistanser.