Dags för 2022 års Malmsten Swim Open Stockholm

Äntligen är det dags för Malmsten Swim Open Stockholm 2022! I år är det 650 deltagare som samlas för att under fyra fullspäckade dagar delta i Europas största pristävling i simning.

De som tävlar kommer från hela Europa och är allt från nykläckta juniorer med blicken mot stjärnorna till några av simningens största namn. Bland annat kommer de svenska världssimmarna Sarah Sjöström och Sophie Hansson i år att få sällskap av bland andra Norges Henrik Christiansen, Litauens Ruta Meilutyte och Mykhailo Romanchuk från Ukraina. Både för de deltagande simmarna och för publiken utgör Swim Open ett perfekt genrep inför VM i Budapest i sommar.

Titta på plats och via digital streaming

Du som har möjlighet kan komma till Eriksdalsbadet för att se tävlingarna på plats. Biljetterna hittar du via den här länken.

Det går också att streama hela tävlingen, både försöksheat och finaler, live via Simidrotts-TV. För att köpa dina digitala biljetter går du vidare via den här länken.

Under alla fyra dagar bjuds det på högklassiga tävlingar från 09.30 då försöken startar, till långt in på kvällen. B-, och C-finalerna drar igång klockan 16.30 och A-finalerna startar klockan 18.00.

Läs mer:  Dag 1Dag 2Dag 3Dag4

Martina Aronsson inför Malmsten Swim Open Stockholm 2022

Sophie Hansson inför Malmsten Swim Open Stockholm 2022

Sarah Sjöström inför Malmsten Swim Open Stockholm 2022